Ştiri:

APIA va autoriza la plată , începând cu 16 octombrie, avansul către fermierii care au depus cereri de plată în cadrul schemei de plată unică pe suprafață - SAPS 2012.Inapoi  

INFORMARE DE PRESĂ APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în baza Regulamentului CE 776/2012, începând cu 16 octombrie, va autoriza la plată avansul către fermierii care au depus cereri de plată în cadrul schemei de plată unică pe suprafață - SAPS 2012.

De acest avans vor beneficia toți fermierii pentru care s-a finalizat verificarea condițiilor de eligibilitate în conformitate cu articolul 20 din Regulamentul (CE) nr. 73/2009.

Plățile în cadrul campaniei SAPS 2012, se vor face la cursul de schimb de 4,5383 lei pentru un euro, stabilit de către Banca Centrală Europeană în data de 28 septembrie 2012 și publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C, nr.294/1 din 29 septembrie 2012.

Menționăm că pentru campaniei SAPS 2012, România beneficiază de o alocație financiară de 1.043.001.000 euro din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).
      Fii primul care comentează !!
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro