Ştiri:


Afisari | 1-4 din total: 4
1

Ziua Mondialã a Sãnãtãþii se sãrbãtoreºte în data de 7 aprilie, fiind aniversarea înfiinþãrii Organizaþiei Mondiale a Sãnãtãþii (OMS), în anul 1948. OMS alege în fiecare an o temã pentru a sublinia o problemã ..
06 Apr 2013 Comentarii: 3 Vizite: 11528
Academicianul Leon Dãnãilã, renumitul neurochirurg nãscut în Darabani a fost premiat la a XV-a ediþie a Galei “Oscarul românesc pentru excelenþã”. În acest an evenimentul s-a desfãºurat la Alexandria, în f..
03 Oct 2012 Comentarii: 2 Vizite: 11496

Precizãri privind cititoarele de coduri 2D Pentru evitarea speculaþiilor privind necesitatea utilizarii unui anume tip de cititor de bare 2D, necesar  farmaciilor pentru accesarea datelor de pe reþeta electronicã, facem urmãtoarele preciz..
04 Iul 2012 Comentarii: 2 Vizite: 11538
În preajma unei culturi de levãnþicã ne învãluie un parfum delicat, de o deosebitã fineþe, care ne transmite o stare de liniºte, seninãtate ºi reverie, asemenea unui cadru natural paradisiac. Aceastã specie aromatã este conside..
18 Ian 2012 Comentarii: 3 Vizite: 11943

1
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritãțile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructurã
Investiții în sãnãtate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agriculturã
Atragerea investitorilor strãini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia cãtre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Cãci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 23 Iulie În aceasta luna, în ziua a douazeci si treia, pomenirea aducerii moastelor Sfântului Sfintitului Mucenic Foca, episcop de Sinope. Mutarea moastelorr sfantului sfintitului mucenic Foca din Sinope la Constantin citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro