Ştiri:

Abatoarele pot cumpăra din nou porci din gospodăriile țărăneștiInapoi  

Porcii pot fi cumpărați din nou de abatoare de la gospodăriile țărănești, iar carnea de porc provenită de la crescătorii individuali va fi destinată doar consumului intern al României, fără a putea fi exportată. Anunțul a fost făcut de Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani. Acesta a declarat că proiectul legislativ a fost publicat pe site-ul Administrației Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, unde președinte este fratele său, Mihai Țurcanu.

„Până acum oamenii creșteau porci și nu aveau unde să-i vândă. Eu îi anunț pe oamenii de la țară din județul Botoșani că de la sfârșitul lunii viitoare vor putea să-și vândă din nou porcii la abatoare. Asta înseamnă o schimbare în bine pentru ei pentru că vor putea să-și valorifice munca”, a declarat Florin Țurcanu.

Mihai Țurcanu, președintele ANSVSA, a confirmat informația și a precizat că proiectul de modificare a legislației este publicat pe site-ul instituției și intră în vigoare la 30 de zile de la data publicării.

Sursa : http://www.botosaninecenzurat.ro/20120726-abatoarele-pot-cumpara-din-nou-porci-din-gospodariile-taranesti.html
    Total 5 Comentarii
1
  Adaugat de: cristina
24 Noiembrie 2012 (10:44)
ABATOR ....inainte de alegerile parlamentare
"sa-si valorifice munca" la pretul la care vreti d-voastra si familia d-voastra. Nu asa este bine dle TURCANU!!!! La un p ret corect intr-o bursa a marfurilor agicole si zootehnice l a nivel national!!!! Asa se face daca vreti sa faceti agricu ltorilor botosaneni UN BINE. Nu banii tot la d-voastra in bu zunar!!!!Nu va mai saturati!!!!Oare sunt atat de orbi cei di n Botosani????TREZIREEEEAAAAA!!!!
  Adaugat de: SRWDGA8KT
09 August 2014 (20:13)
P6aK84r97f
Mi-as dori un calendar mai bogat si mai dtialeat al tuturor e venimentelor,eventual cu implicarea autoritatilor,romanul ca re poate si vrea sa participe trebuie informat.Avem o tara f rumoasa,traditii si obiceiuri superbe,dar le aflam din stiri le de a doua zi!Mi-as dori sa primesc stirea cu 10 zile inai nte,adun prietenii si aranjam la servici,apoi la drum !
  Adaugat de: Y40SNoAblgzk
09 August 2014 (23:08)
yoehgh7m
26, 2007 bloggerițe noi Posted by donait under bloguri , fem ei după cum citeam pe blogul lui Comănescu despreconclu ziile RoBloggers Survey, femeile devin din ce een ce mai act ive een blogosferă. astăzi am avut 2 lansări de marcă: A dina Vălean, europarlamentar PNL și candidată la alegeril e pentru PE din 25 noiembrie și Anca Alexandrescu, consilie ra lui Adrian Năstase.Despre Adina Vălean am mai scris de bine pe acest blog și sper ca acest blog să eei crească v izibilitatea pentru că merită. Despre Anca Alexandrescu nu am foarte multe de zis, nu am aprofundat subiectul. Mă aș tept eensă la posturi interesante despre PSD și viitorul p olitic al șefului ei een perioada următoare. Multă baftă celor două și poate li se alătură și alte femei din sa u een legătură cu politica. Cum ar fi un blog al Adrianei Săftoiu?:)
  Adaugat de: XNsi03HRG
04 Iunie 2016 (23:34)
VA5bobH6
A special Disney memory, Thnkasgiving at the Brown Derby a fe w years ago with my husband. What a great trip, left the bri sk North and had wonderful weather in sunny Florida. The par ks were very quiet on the day and we enjoyed a lovely mid af ternoon dinner after meandering through the Hollywood Studio s. Later, we saw the Christmas lights get turned on, kicking off the holiday season.
  Adaugat de: vz3dPVs4TTa
05 Iunie 2016 (03:26)
jGjmkIAhw
Remember the traditional Peanut Butter Blossoms  with Her2#e y&h8s17;s kisses?  Check out these cute peanut butter cup v ersions.  Too cute, even if they are spiders.  Confessions of a Cookbook Queen has outdone herself with these Spider P eanut Butter Blossom cookies.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 122
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 27 Noiembrie În această lună, în ziua a douăzeci și șaptea, pomenirea Sfântului Marelui Mucenic Iacov Persul. Acesta a trăit pe vremea lui Onoriu și Arcadie, împărați creștini, în anii 395. Creștin de la citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro