Ştiri:

A apărut prima carte despre satul Smârdan !Inapoi  

Este vorba despre volumul I al lucrării: „De ți-i dor de satul tău…” (subintitulat: „Smârdan-caleidoscop sentimental”). Cartea aparține  profesorului smârdănean Ioan Iftincăi, cel care a realizat și monografia comunei noastre„ La margine de nord… Suharău-monografie selectivă”, lucrare care a constituit o deosebită reușită atât prin ținuta științifică, prin marea bogăție de date și documente cât și prin materialul grafic și cartografic color riguros realizat și care, datorită acestor calități, a fost inclusă în bibliografia studenților de la unele facultăți.

Noul volum, prima carte despre satul Smârdan, constituie o istorie sentimentală sui-generis a așezării. Autorul, printr-o expunere „dintr-o suflareși, în mod deliberat, fără o ordine și structură sistematică a unor evenimente din viața localității, face această istorie deosebit de atractivă, fapt ce îl determină pe cititorul interesat să nu o mai lase din mână până nu o termină.
      Fii primul care comentează !!
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro