Ştiri:

Târgul Agro-Zoo Botosani, 20-21 Octombrie 2012, în incinta Stațiunii PopăuțiInapoi  

Consiliul Județean, alături de Primăria Comunei Răchiți, Stațiunea de cercetare Popăuți si asociațiile profesionale de profil din Județul Botosani organizează cea de-a III-a ediție a Târgului Agro-Zoo Botosani, ce va avea loc în data de 20-21 Octombrie 2012, în incinta Stațiunii Popăuți.

În cadrul evenimentului vor avea loc expoziții de utilaje agricole si prezentări de animale cu care se mândresc gospodarii zonei, oaspeții fiind asteptați la standurile cu produse agricole, produse tradiționale, preparate din carne, specialități tradiționale si preparate la grătar, brânzeturi, miere de albine, țuică si fructe, direct din gospodării si unitățile de procesare din această zonă a Moldovei, produse în județul Botosani.

Deschiderea oficiala a târgului va avea loc sâmbata 20 octombrie, ora 11:30, atmosfera de sarbatoare fiind întretinuta ansambluri de dansuri si fanfare din zona Moldovei precum si de artisti de muzica populara consacrati, pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului având loc un adevarat recital de muzica populara, invitati fiind Sofia Vicoveanca, Nicolae Furdui Iancu si orchestra Crai Nou, Dinu Iancu Salajanu, Gheorghe Rosoga, Daniela Condurache, Margareta Clipa, Anton Achitei, Nicoleta Radinciuc si Valentina Lulciuc, acompaniati de orchestra Rapsozii Botosanilor, avându-i ca dirijori pe  Ioan Cobâla si Ciprian Potoroaca.

Duminica, din Soroca - Republica Moldova, vor concerta Orchestra Fratilor Stefanet, Nicolae si Isidor Glib, Eugenia Amarinei.

Această a treia ediție a târgului, va găzdui în prima zi si o conferință adresată fermierilor botosăneni, cu tema „Perspectivele agriculturii si zootehniei românesti" în cadrul căreia vor prezenta alocuțiuni si puncte de vedere invitați speciali din forurile instituționale superioare.

În cadrul forumului vor fi discutate mai multe teme de interes, printre care : oportunități de investiții în mediul rural, noutăți privind modalitățile de accesare a fondurilor europene pe diferite măsuri: axe, măsuri, beneficiari, forme de sprijin în agricultură pentru 2012 si 2013, organizarea exploatațiilor agricole si a diferitelor forme asociative, promovarea mestesugurilor tradiționale, integrarea tinerilor în spațiul rural.
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: HCqfk9GAKm
05 Iunie 2016 (02:52)
58zPPC8rwDT
thank you James, have bookmarked this. I write two blogs, a p roduct review blog, and a crvtoiee/educatianal blog where I showcase writing and drawing skills. I’ve just joined the 365 project to carry on with much the same. But I must a dmit I’m really bad at visiting, reading, commenting a nd sharing other people’s blogs – I must make a point of doing this as I realize it makes sense
  Adaugat de: V7nF53vI
05 Iunie 2016 (03:05)
vug9FrivBNv4
Chiar bunicel acest post. Sunt in cautarea unei pensiuni in P redeal, as vrea o oferta cat mai buna pentru sarlotaribe de iarna, cam pentru 12 persoane, 6 zile, de pe 29 decembrie pa na pe 3 ianuarie. As vrea pensiune, nu ma intereseaza hotelu rile sau regimul hotelier. Va astept si pe voi cu cateva sfa turi. Poate cunoasteti pensiuni bune prin zona asta. Si daca nu va cer prea mult, poate cunoasteti si un instructor de s ki priceput pentru copii. As dori unul pentru fiul meu de 7 ani. Va multumesc!
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro