Ştiri:

Ziua comunei Văculești - o sărbătoare de suflet pentru pentru locuitori - de la cei mici la cei premiați pentru 50 ani de căsnicieInapoi  
Într-o frumoasă zi de toamnă târzie, 4 noiembrie 2012, s-a desfășurat Ziua comunei Văculești. Evenimentul a fost organizat de Primaria comunei și Consiliul Local în parteneriat cu Consiliul Județean Botoșani. 

Momentul cel mai emoționant al sărbătorii a fost premierea familiilor care au serbat NUNTA DE AUR - 50 de ani de căsnicie. Muzica populară de calitate, formații de dansuri, spectacol oferit de copii de la școala Văculești, locuri de joacă pentru cei mici, o zi aurită de toamnă.

Pe lângă autoritățile locale , primarul Gîngă Sorin - Marian , consilierii locali, au fost prezenți și Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, vicepreședinte CJ Botoșani, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, primarul comunei Brăești, Ioan Toma și alții.

„Vă mulțumesc că ați dat curs invitației și ați venit într-un număr atât de mare la sărbătoarea comunei noastre. Sper că vă veți simți bine și îmi doresc să facem o tradiție din această sărbătoare.”  a declarat primarul Gîngă Sorin - Marian.

„Am venit cu mult drag în fața dumneavoastră, vă asigur ca voi fi același om pe care l-ați cunoscut și voi fi alături de domnul primar și de echipa pe care dumneavoastră ați ales-o. Vreau să aveți garanția că obiectivele pe care dumneavoastră le aveți pentru comună, împreună cu domnul primar le vom duce la îndeplinire. Vă doresc multă sănătate și vă aștept oricând, cu orice problemă la Consiliul Județean deoarece în fiecare zi ușa este deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră.”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani și Președinte al filiualei PNL Botoșani.

„Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi alături de dumneavoastră la această sărbătoare minunată, sărbatoarea comunei dumneavoastră și trebuie să o sărbătorim așa cum știm noi mai bine. Aveți o comună frumoasă și înfloritoare, pe care noi ne dorim să o sprijinim cu tot ceea ce este nevoie.” a spus la rândul ei, Doina Federovici, vicepresedintele Consiliului Județean Botoșani, candidat pentru Senat, Colegiul 1 Flămânzi- Dorohoi- din partea USL. 
Vizualizați galerii foto pe www.vaculesti.ro (Multimedia-Album foto) sau aici.


    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: dQSHlCQE3
10 August 2014 (00:09)
dpgRtW9fAOf
Consider ca ar fii un lucru bun, care ar mai oferi putina tre rspananta in ceea ce priveste activitatea consiliului local. Insa acest lucru poate fii motivul pentru care sa nu se poa ta forma astfel de comisii daca pot sa spun asa.Domnule Prim ar va felicit pentru intentiile pe care le aveti, sper insa sa aveti si destui oameni competenti in jurul dumneavoastra cu care sa puneti in aplicare aceste idei.Mult succes in con tinuare.
  Adaugat de: Hdemh9H6
05 Iunie 2016 (02:03)
pkU0vF5k0O
This has taken me right back. I used to live in Boomxor and w alk Misty Moo (our dog) along the path daily. Must go back s oon!
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro