Ştiri:

Acțiune de suflet: Prima ediție a Galei „Angelica Gherman”, pentru tinerii învățători din județul BotoșaniInapoi  

Asociația B-Right Media dă startul primei ediții a Galei „Angelica Gherman” – o competiție pentru recunoașterea meritelor tinerilor învățători din județ care au o activitate deosebită la catedră.

Astfel, în perioada 1 martie – 1 mai 2013, tinerii învățători atât din mediul urban, cât și rural care au maximum cinci ani de experiență la catedră, sunt invitați să depună dosare prin care să-și demonstreze performanța și creativitatea în activitatea didactică. Dosarele se depun exclusiv în format electronic, prin completarea unui formular de autoevaluare, la care se adaugă un CV, două recomandări precum și  10 fotografii relevante pentru informațiile cuprinse în formular. Criteriile de evaluare vor urmări atât educația formală, cât și cea nonformală, fiind încurajate să se înscrie cadre didactice ce au desfășurat atât activitate curentă la catedră, cât și proiecte educative extrașcolare, cu sau fără finanțare.

Dosarele vor fi evaluate în perioada 1 mai-1 iunie 2013, urmând ca Premiul pentru „Învățătorul Debutant al Anului 2013” să fie acordat în cadrul unei gale ce va fi organizată în preajma Zilei Învățătorului. Câștigătorului i se va decerna placheta „Învățătorul Debutant al Anului”, alături de un premiu în cărți și de o finanțare de 1000 de lei cu consultanță gratuită din partea Asociației B-Right Media pentru un proiect educativ pe care îl va derula pe parcursul anului 2013. 

Mai multe informații, precum și formularele necesare pot fi obținute pe secțiunea special creată pe site-ul Asociației B-Right Media, gala.voluntariatbt.ro.

Angelica Gherman, în memoria căreia Asociația B-Right Media va organiza anual această gală, a fost și va rămâne în amintirea tuturor ca o învățătoare și autoare de cărți școlare cu un palmares impresionant care cuprinde: 21 de cărți școlare apărute și două în curs de apariție, toate editate la București; tiraje însumând peste 300.000 de exemplare distribuite în întreaga țară și în Republica Moldova, în librăriile tradiționale și virtuale; 37 de ani de carieră la catedră; sute de elevi cărora le-a îndrumat primii pași în școală; diploma „Gheorghe Lazăr – clasa I” , obținută în anul 2007 și diploma „Pedagogul Deceniului” decernată de Jurnalul de Botoșani și Dorohoi, respectiv Diploma de Merit în domeniul Educație, acordată de Primăria Municipiului Botoșani la prima ediție a Galei Valorilor Feminine, în anul 2009. Angelica Gherman s-a stins din viață la 1 martie 2012, după ce, timp de mai mulți ani, s-a luptat cu o boală necruțătoare.

 Sursa http://dorohoinews.ro/invatamant-1631-Acțiune-de-suflet--Prima-ediție-a-Galei-„Angelica-Gherman”,-pentru-tinerii-învățători-din-județul-Botoșani.html 

 




    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: j7OZzrbNHygR
09 August 2014 (18:47)
Y903jcq7
si eu am de gand sa imi organizez snuriga nunta si nu imi pas a de parerile celor din jur.unii vor incerca sa ma influente ze,de parca stiu ei mai bine ce imi doresc eu.aici ma refer la rochia de mireasa PS:buchetul miresei e superb!
  Adaugat de: nXKmWWnkxW2
05 Iunie 2016 (01:55)
6af1wGhHCNh
500 calories a day. No one should ever reconmemd that. and t o think a substance under your tongue is going to tell your complex brain in where to take the fat from. Crash diets ain t good and thats whats going to happen here. If you think a few drops is going to feel like 1000 calories. be the fool a nd pay for another useless marketing scam
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot




www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro