Ştiri:

Proiectele pentru fermele de familie se pot depune din 25 iunieInapoi  

O sesiune de depunere de proiecte pentru fermele de familie pe Măsura 121 „Modernizarea exploatațiilor agricole" din PNDR va fi deschisă din 25 iunie, până pe 31 iulie. Anunțul a fost făcut de Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. Măsura dă o șansă micilor ferme de familie să crească și să producă mai mult pentru piață, asigurând astfel un venit din ce în ce mai mare celor care trăiesc din agricultură.

În cadrul sesiunii, pentru care sunt alocate 50 milioane euro, vor fi finanțate aproximativ 1.000 de ferme de familie, cu o valoare maximă eligibilă a proiectului de 125.000 euro, din care până la 50.000 euro sprijin nerambursabil prin PNDR. Fondurile disponibile pentru această sesiune a Măsurii 121 „Modernizarea exploatațiilor agricole" se acordă distinct, astfel: 16 milioane euro pentru sectorul vegetal; 24 milioane euro pentru sectorul zootehnic; 10 milioane euro pentru beneficiarii Măsurii 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistență" care au semnat decizia de finanțare.

Depunerea proiectelor se va face la sediile OJPDRP, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent acestei măsuri. Procedura de selecție va fi afișată pe site-urile www.apdrp.ro, www.madr.ro și la fiecare CRPDRP și OJPDRP.

În această sesiune pot depune proiecte deținătorii de ferme de familie, persoane fizice sau juridice, a căror exploatație are o dimensiune economică între 2 - 50 UDE și care este înregistrată în Registrul unic de identificare/Registrul agricol.

Persoanele fizice vor fi acceptate ca potențiali beneficiari dacă se angajează să se autorizeze ca persoane fizice autorizate/întreprindere individuala în termen de 30 zile lucratoare de la data primirii notificării privind selectarea Cererii de Finanțare.

Angajamentul se atașează Cererii de Finanțare și va preciza că în termen de 30 zile lucrătoare de la data primirii notificării, solicitantul va prezenta certificatul de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului. În caz de neprezentare în termen a acestor documente contractul de finanțare nu se va încheia.

Sursa : http://www.recolta.eu/proiectele-pentru-fermele-de-familie-se-pot-depune-din-25-iunie/ 
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: rstoEUxS
10 August 2014 (02:45)
1WQ9BZTXE
Ruby IS suddenly so big. It's uneral! She (as well as Margot !) seems to have changed so much over the past short while. Ruby is no longer baby, but toddler and Margot is no longer toddler, but little girl. And they are both extraordinarily sweet and beautiful.We also love Kidz Bop Kids! I love that I can enjoy some relatively decent songs that my kids will also like. It's a win-win!
  Adaugat de: bOuRkFWbDd
05 Iunie 2016 (02:59)
PQDKN1aV
Beats by dre is the mainstream headphone type, but from marke t conditions, the kinds of Beats by dre headphones especiall y basic appearance is not much change, resulting in a seriou s product honeeengity.Recomtly, we learned from the well-kno wn headphone manufacturers launched an ivory type of headpho nes, Beats by dre Although the ear structure is the same, bu t the light from the appearance with mainstream products bet ween very different.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 12 August În aceasta luna, în ziua a douasprezecea, pomenirea Sfintilor Mucenici Fotie si Anichit. Acesti sfinti au trait si patimit în zilele împaratului Diocletian (304). Sfântul Fotie era nepot al Sf&ac citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro