Ştiri:

APIA: Fermierii pot accesa crediteInapoi  
Fermierii care au nevoie de bani pentru a-și continua activitatea agricolă și nu se pot încă baza pe sumele provenite din plățile APIA pot solicita adeverințe pentru accesarea de credite.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul judetean Botosani, informează fermierii care vor să acceseze credite pentru finanțarea activităților curente că eliberează adeverințe pentru beneficiarii Schemei de Plată Unică de Suprafață (SAPS) – Campania 2013. Aceste credite vor fi garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA și Fondul Național de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. Cei interesați de asfel de credite pot consulta la adresa www.apia.org.ro toate convențiile încheiate de APIA cu băncile și fondurile de creditare pentru a alege o bancă. Prin cererea eliberată de APIA se confirmă că beneficiarul a depus cererea de plată pentru SAPS pentru anul 2013 și că au fost finalizate controalele și verificările administrative asupra cererii de plată a beneficiarului, până la data eliberării adeverinței. Pot beneficia de adeverințe chiar și fermierii supuși controlului prin teledetecție sau alt tip de control, dacă s-au finalizat controalele.

În adeverință se va menționa suprafața determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS și faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum și că îndeplinește condițiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislația în vigoare.

Valoarea creditului va fi de până la 90% din suma cuvenită din SAPS, denominată în lei.


Sursa : http://botosaninews.ro/152872/economic/apia-fermierii-pot-accesa-credite/  
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: toms outlet
29 August 2013 (02:26)
dktcpuzo@gmail.com
http://tljdesign.com/wdesign.html>toms outlet
  Adaugat de: rzriY9QA3jaN
09 August 2014 (20:52)
Yu0FOuFle
Hi James, thanks for your cmenomt. I was on the Nottingham fr om April to August 1966, sometime after you. After leaving L ondon we loaded in Dunkirk but collided with the quay so cal led into Falmouth for repairs. I nice few days was had by al l. Discharged in Colon and Western Samoa before arriving in Lyttelton.There after a normal Kiwi discharge and load befor e heading back to Hull.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 12 August În aceasta luna, în ziua a douasprezecea, pomenirea Sfintilor Mucenici Fotie si Anichit. Acesti sfinti au trait si patimit în zilele împaratului Diocletian (304). Sfântul Fotie era nepot al Sf&ac citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro