Ştiri:

Comunicat APIA - Agricultorii pot depune cereri pentru subvenția la motorinăInapoi  
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) –Centrul Judetean Botosani, informează potentialii beneficiari că pentru acordarea subvenției pentru motorina utilizata in agricultura pentru anul 2013, cererile  de acord prealabil pentru rambursare se depun incepand cu data de 1 noiembrie 2013 conform HG nr. 763/2013, dar nu mai târziu de 13 decembrie 2013.

Beneficiarii schemei de ajutor de stat sunt: producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, constituite potrivit legii, și/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute, inclusiv recunoscute preliminar, sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care sunt înregistrați/te în Registrul agricol, Registrul fermelor, Registrul plantațiilor viticole, alte evidențe funciare, care exploatează terenuri agricole, individual sau în forme de asociere în scopul obținerii producției agricole; producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale și/sau persoane juridice, grupuri de producători recunoscute sau organizații de producători recunoscute, dupa caz, care sunt înregistrați în Registrul național al exploatațiilor și care dețin, cresc sau exploatează animale, individual sau în forme de asociere în scopul obținerii producției agricole; a certificatului de înregistrare, solicitantul este exclus de la schema de finanțare. De asemenea, menționăm că beneficiarii nu trebuie să fie în dificultate financiara .

Cererea de acord prealabil pentru finanțare prin rambursare se depune la Centrul Județean  APIA Botosani. Acordul prealabil pentru finanțare prin rambursare se emite de către CJ – APIA Botosani în termen de cel mult 20 de zile de la data depunerii cererii de acord prealabil pentru finanțare prin rambursare. Cererile de plată se depun in luna ianuarie 2014, însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și utilizate aferente trimestrului respectiv, precum și de documentele fiscale de vânzare emise de furnizori pe numele beneficiarilor. Plata ajutorului de stat sub formă de rambursare se efectuează trimestrial în anul 2014 în limita cantităților maxime anuale aprobate.
    Total 4 Comentarii
1
  Adaugat de: D4mtXXAQV
10 August 2014 (08:37)
SbrLui7mYR9
doar atata ne zici despre tine :> ??? piecntari nimic ?Ai pr ietena? daca da da o poza ca vreau sa vad ce gusturi ai pan a acuma din cat am reusit sa te cunosc din cs si pe forum.. esti de treaba si atent..Ia ziceti mai ce parere aveti desp re Ionut? nu e un baiat de treaba( desigur daca nu esti stre sant sau nesimtit) ?
  Adaugat de: asnafqv0rbk
30 Mai 2016 (11:54)
zhcw26zg
http://buyclomid.eu/ - clomid tablets http://buy-celebrex.bid / - celebrex http://generic-celexa.ru/ - celexa http://clomi d50mg.science/ - clomid http://proscar.top/ - proscar hair g rowth http://glyburide-metformin.top/ - metformin hcl 1000 m g http://buycelexa.xyz/ - order celexa online
  Adaugat de: MKw2QN1nTe
05 Iunie 2016 (01:35)
uPix6C3e7
Dude, please tell me that youre going to create aditndoial. I notice you havent written an additional blog for a while ( Im just catching up myself). Your weblog is just too import ant to become missed. Youve got so much to say, this kind o f knowledge about this subject it would be a shame to see th is weblog disappear. The internet needs you, man!
  Adaugat de: CJtdiFQZDXF
05 Iunie 2016 (02:25)
N3hBLVtMM
However much James Joyce may have turned against the Church a s an adult, his mind was so steeped in Caitclhoism that he w as able to write a corker of a sermon on Hell in part 3 of t he Portrait of the Artist as a Young Man. Useful reading.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

SINAXAR 21 martieÎn această lună, în ziua a douăzeci și una, pomenirea preacuviosului părintelui nostru Iacob, episcopul și mărturisitorul. Acest sfânt părinte, petrecând viața sihăstrească din fragedă tinerețe, s-a făcut cu citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro