Ştiri:

Mita și votul ilegal înseamnă închisoare!Inapoi  

În contextul desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din România (în ziua de 10 iunie 2012), Ministerul Administrației și Internelor, prin Direcția Informare și Relații Publice, organizează o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor români ce drept de vot cu privire la riscurile nerespectării legislației referitoare la procesul electoral. Aceasta se va desfășura, la nivel național, în perioada 10 mai – 10 iunie a.c., sub genericul „Mita și votul ilegal înseamnă închisoare!”.

Obiectivele acestei campanii sunt informarea cetățenilor asupra sancțiunilor legale prevăzute pentru încălcarea legislației electorale și conștientizarea acestora pentru asigurarea unui proces electoral legal.

Campania se adresează în general tuturor cetățenilor români cu drept de vot, și în special tinerilor care împlinesc 18 ani, celor care votează pentru prima dată, populației cu drept de vot din mediul rural, membrilor formațiunilor politice sau voluntari ai acestora, tuturor celor implicați în derularea campaniei electorale.

Pentru multiplicarea, la nivel național, a mesajului „Mita și votul ilegal înseamnă închisoare!”, Ministerului Administrației și Internelor i s-au alăturat și alte instituții publice: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, S.C. METROREX S.A., Poșta Română, Instituțiile publice de la nivel central și local, regiile autonome de transport locale.

În cadrul acțiunilor campaniei, pentru promovarea mesajului acesteia, vor fi postate afișe în locuri accesibile, cu grad ridicat de vizibilitate din partea publicului larg (locații proprii și cele ale partenerilor), vor fi distribuite pliante - cu preponderență în mediul rural și în locurile cu valori de trafic ridicat (în perioada campaniei electorale), respectiv în secțiile de votare (în ziua votului), iar spoturile TV și audio vor fi difuzate la posturile centrale și locale de televiziune și radio.

O parte semnificativă a promovarării campaniei o reprezintă comunicarea online, care cuprinde mediatizarea mesajelor și materialelor campaniei pe web-site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, portal care include și un flux de știri actualizat în mod dinamic (cu informatii, foto si fisiere audio-video). Accesul direct la informațiile campaniei, prin intermediul banner-ului web de pe site-urile structurilor MAI și ale institutiilor partenere, precum și utilizarea platformelor de socializare – Facebook, Twitter etc. vor reprezenta, de asemenea, instrumente pentru diseminarea mesajelor campaniei în spațiul online. Vom fi prezenți și pe YouTube!

 Mai multe informații pe : http://www.votlegal.mai.gov.ro/index.php
    Total 1 Comentariu
1
  Adaugat de: JBJsXTJNWbfj
05 Iunie 2016 (12:17)
fk5MkDxEY9f
Grazi for mainkg it nice and EZ.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 123
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro