Ştiri:


Afisari | 1-4 din total: 4
1

Ziua Mondială a Sănătății se sărbătorește în data de 7 aprilie, fiind aniversarea înființării Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în anul 1948. OMS alege în fiecare an o temă pentru a sublinia o problemă prioritară de săn..
06 Apr 2013 Comentarii: 3 Vizite: 11056
Academicianul Leon Dănăilă, renumitul neurochirurg născut în Darabani a fost premiat la a XV-a ediție a Galei “Oscarul românesc pentru excelență”. În acest an evenimentul s-a desfășurat la Alexandria, în foaierul P..
03 Oct 2012 Comentarii: 2 Vizite: 11149

Precizări privind cititoarele de coduri 2D Pentru evitarea speculațiilor privind necesitatea utilizarii unui anume tip de cititor de bare 2D, necesar  farmaciilor pentru accesarea datelor de pe rețeta electronică, facem următoarele precizări: ..
04 Iul 2012 Comentarii: 2 Vizite: 11140
În preajma unei culturi de levănțică ne învăluie un parfum delicat, de o deosebită finețe, care ne transmite o stare de liniște, seninătate și reverie, asemenea unui cadru natural paradisiac. Această specie aromată este considerată o plan..
18 Ian 2012 Comentarii: 3 Vizite: 11423

1
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro